2005-03-24

Професор Kellogg School of Management провів workshop для студентів програми ЕМВА МІБ.

Головна/Новини МІБ/Професор Kellogg School of Management провів workshop для студентів програми ЕМВА МІБ.

 

 

23 березня професор Раджеш Тьягі (Kellogg School of Management, Northwestern University) провів для студентів 1 курсу програмиExecutive MBA МІБ workshop під назвою "Operations Management & Decision Making". Фахівець однієї з найкращих бізнес-шкіл світу присвятив свій виступ універсальним аспектам операційного менеджменту та їх впливу на розвиток бізнесу. Ця актуальна тема викликала жваву дискусію у групі.

 

Доктор Тьягі є фахівцем з ризик-менеджменту в логістиці, дизайну процесів постачання, менеджменту навколишнього середовища та продакт-менеджменту в галузі hi-tech. Він є консультантом з операційного та технологічного менеджменту як компаній, що тільки-но розпочинають свою діяльність, так і великих корпорацій. Також він є одним із авторів відомого бестселера „Six Sigma for Transactions and Service".

Зустрічі з відомими фахівцями, представниками західних бізнес-шкіл та успішних українських компаній, є традицією програми ЕМВА МІБ. Так, напередодні для студентів 2 курсу програми ЕМВА провів чергове заняття професор Аластер Ніколсон, завідувач факультету операційного та технологічного менеджменту Лондонської Школи Бізнесу. Курс з операційного менеджменту професора Ніколсона за останні роки став традиційною складовою програми ЕМВА МІБ.