2008-12-16

CIMA Strategic Level тепер в Україні!

Головна/Новини МІБ/CIMA Strategic Level тепер в Україні!

 

 

На сьогодні Міжнародний інститут бізнесу – єдиний зареєстрований навчальний центр СІМА (The Chartered Institute of Management Accountants) в Україні.

Професійна кваліфікація CIMA - перша у світі програма, розроблена у повній відповідності з міжнародними стандартами освіти Міжнародної Федерації Бухгалтерів (International Federation of Accountants - IFAC), опублікованими у 2003 році.

 

Починаючи з 2004 року МІБ успішно реалізує 2 рівні програми - Foundation Level (Certificate in Business Accounting) і Managerial Level (Advanced Diploma in Management Accounting), які встигли завоювати довіру і хорошу репутацію серед фінансових менеджерів і керівників компаній. За 4 роки більше 200 чоловік закінчили перший рівень і одержали Сертифікат, а близько 100 студентів закінчили управлінський рівень.

Клієнтами програми СІМА є як великі міжнародні компанії, такі як Citibank, Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers, Unilever, Reiffeisen Bank, Panasonic SIC, та ціла низка українських компаній, які роблять вигідні інвестиції, оплачуючи навчання персоналу своєї компанії.

З лютого 2009 року з’являється нова можливість в Україні - стати студентом Стратегічного рівня програми СІМА, що складається із трьох курсів:

  • Risk and Control Strategy
  • Business Strategy
  • Financial Strategy

Навчання на CIMA Strategic Level у МІБ дозволить вийти на якісно новий рівень професійного розвитку, одержуючи нові знання й навички, важливі для розвитку компанії, а також стати успішним кандидатом на керівні посади в компаніях, як в Україні, так і за кордоном.

Навчання проводиться англійською мовою. Контроль знань здійснюється у Британській раді.

Викладачі Стратегічного рівня: Кевін Елліс, МВА, MAR, професійний тренер, викладач курсів АССА; Грем Ліндсей, професор з маркетингу в Ам’єнської школи Менеджменту (Франція).

Форма навчання: модульна; один або два модулі на місяць з п’ятниці по неділю.

Довідка:

CIMA був заснований в 1919 році у Великобританії і є світовим лідером у сфері підготовки фахівців з фінансового менеджменту, що нараховує більше 155 000 членів і студентів у 158 країнах світу. Ключові сфери діяльності інституту охоплюють фінансові стратегії і управління бізнесом.

The CIMA qualification remains a global quality standard in management accounting.