2005-02-18

25 лютого в Києві відбудеться презентація Канадської програми "Бізнес-менеджмент"

Головна/Новини МІБ/25 лютого в Києві відбудеться презентація Канадської програми "Бізнес-менеджмент"

 

 

Промо-тур Міжнародного інституту бізнесу "Канадська програма з управління бізнесом: новий формат – нові можливості" завершується 25 лютого презентацією в Києві. Протягом січня-лютого про програму Міжнародного інституту бізнесу та Канадського коледжу ім.. Грента МакЮена мали змогу дізнатися мешканці Дніпропетровська, Донецька, Івано-Франківська, Львова та Харкова.

 

Промо-тур МІБ було присвячено відкриттю в Інституті оновленої програми "Бізнес-менеджмент", яка за форматом відтепер доступна бажаючим з усіх регіонів. Модульно-сесійна форма навчання на програмі не вимагає від студентів постійного перебування в Києві.

Цей спільний українсько-канадський проект реалізується в МІБ з 1999 року. Зарубіжним партнером МІБ виступає один з найбільш авторитетних навчальних закладів Канади – коледж ім. Грента МакЮена. Випускники програми "Бізнес-менеджмент" отримують професійну бізнес-освіту та оригінальний канадський диплом Management Studies Diploma.

Набір на програму завершується на початку березня. Презентація програми відбудеться 25 лютого о 19:00 в МІБ за адресою (вул. Дегтярівська 51). Реєстрація на цей захід – обов’язкова.