2005-02-23

Всі учасники "ЛОГІСТИЧНОЇ МАЙСТЕРНІ" отримали корисний подарунок - підписку на журнал "Дистрибуція і логістика"

Головна/Новини МІБ/Всі учасники "ЛОГІСТИЧНОЇ МАЙСТЕРНІ" отримали корисний подарунок - підписку на журнал "Дистрибуція і логістика"

 

 

18-20 лютого в МІБ відбулося перше засідання циклу семінарів, практикумів та круглих столів - "ЛОГІСТИЧНА МАЙСТЕРНЯ". Воно було присвячено питанням організації та оптимізації логістичної служби компанії. Ведучими засідання виступили Станіслав Зінченко - керівник відділу консалтингу корпорації Logistic Group, Віктор Барановський - керуючий складом "Оріфлейм-Україна" та Антон Брувер - керівник проектів "Джи Ес Київ".

 

Серед учасників першого засідання були присутні фахівці з логістики та менеджери таких компаній, як "СпортМастер", "Полтавакондитер", "Львівський хлібокомбінат", "Автодеталь", "Аквастрой", та ін. Засідання проходило в жвавій дискусії між представниками різних галузей бізнесу та регіонів України.

Інформаційним партнером проекту "Логістична майстерня" виступив журнал "Дистрибуція і логістика" (ДіЛ). Учасники семінару отримали перший номер видання та подарунок від МІБ та ДіЛ - підписку на журнал. Таким чином протягом першого півріччя всі учасники "майстерні" матимуть змогу безкоштовно отримувати свіжі номери "Дистрибуції і логістики" та знаходити нові відповіді на актуальні питання в сфері логістики.

Наступне засідання "ЛОГІСТИЧНОЇ МАЙСТЕРНІ" МІБ відбудеться 25-27 березня та буде присвячено питанням закупівельної логістики.