2005-02-24

Програму International MBA в Україні відкрито!

Головна/Новини МІБ/Програму International MBA в Україні відкрито!

 

 

25 лютого в МІБ відбулося офіційне відкриття програми International MBA. Новий навчальний продукт є спільною програмою Міжнародного інституту бізнесу та Університету Нью-Брансвік – УНБ (Канада).

На урочистій церемонії були присутні Посол Канади Ендрю Робінсон, декан УНБ Віктор Асканас, Директор східноєвропейського представництва DFAIT Пьєр Димон, а також керівництво МІБ – Президент Михайло Крікунов, академічний віце-президент Олександр Мертенс та директор програм МВА Людмила Панченко.

 

Головними ж дійовими особами урочистостей були 10 українських менеджерів, які першими прийняли рішення проходження програми International MBA в МІБ. Вони є представниками, як міжнародних, так і українських компаній, що працюють у хімічній, тютюновій, енергетичній галузях, а також у сфері IT та роздрібної торгівлі.

Новий навчальний продукт об’єднує північноамериканські традиції бізнес-освіти та багаторічний досвід МІБ навчання українських менеджерів. Таким чином, випускники цієї програми отримають ступінь МВА УНБ (диплом) та ступінь МВА МІБ. Перший курс навчання забезпечує базовими знаннями з головних функцій бізнес-менеджменту. Другий курс - присвячений практиці сучасного бізнес-менеджменту для розробки стратегій, бізнес-планів, вирішенню основних проблем в управлінні компанією.

Можливість приєднатися до цієї групи та стати студентом IMBA МІБ-УНБ ще є. Додаткову інформацію про International MBA Ви можете отримати за тел. (044) 4563700 (звертайтеся до директора програми IMBA – Людмили Панченко).