2005-03-14

Наступний крок у фінансовій майстерності – бюджетування інвестиційних проектів.

Головна/Новини МІБ/Наступний крок у фінансовій майстерності – бюджетування інвестиційних проектів.

 

16-19 березня відбудеться 3-й семінар відомої програми "Фінансовий майстер-клас" - "Бюджетування інвестиційних проектів".

 

„Фінансовий майстер-клас" постійно змінюється та розвивається. З’являються нові кейси та ділові ігри, уточнюється найбільш цікавий формат кожного з 5 семінарів програми, відпрацьовуються матеріали практикуму та схеми представлення і аналізу фінансових рішень.

Останнє нововведення - „Квінтесенція". Перед початком кожного семінару протягом години учасники можуть почути ключові питання попереднього . Це домагає тим, хто не був присутній на попередньому семінарі, зрозуміти ідеологію майстер-класу в цілому, швидко зорієнтуватись та почати роботу.

Досить цікавим є той факт, що на „Квінтесенцію" приходять деякі учасники попереднього семінару. Незважаючи на повторення матеріалу, в них все ще є питання.

Участь у „Квінтесенція" можуть безкоштовно взяти також зацікавлені особи. Це відкрита можливість поспілкуватись з автором "Фінансового майстер-класу" та отримати корисну інформацію.