2008-11-17

Стартував перший в Україні сертифікаційний курс "Девелопмент нерухомості" Міжнародного інституту бізнесу

Головна/Новини МІБ/Стартував перший в Україні сертифікаційний курс "Девелопмент нерухомості" Міжнародного інституту бізнесу

 

 листопаді поточного року Центр девелопменту нерухомостіМІБ представив новий продукт на ринку бізнес-освіти України - перший сертифікаційний курс підготовки девелоперів у сфері нерухомості.

13 - 15 листопада стартував перший модуль курсу, "Зміст девелоперської діяльності. Практика зниження майнових і регуляторних ризиків при формалізації прав на забудову".

Відкрив програму модуля Нік Коттон, керуючий директор компанії DTZ в Україні, розповівши про основні тенденції ринку нерухомості Києва в різних його сегментах і про можливі варіанти розвитку ринку в умовах кризи.

 

У рамках модуля визнані експерти ринку нерухомості України і світу поділилися з учасниками власним досвідом реалізації девелоперських проектів і різними аспектами, пов’язаними з девелоперською діяльністю в Україні та країнах Європи. Серед них: Рой Грегорі, директор відділу оцінки компанії Cushman&Wakefield, член консультаційної ради Центру девелопменту нерухомості МІБ; Ярослава Чапко, генеральний директор українського представництва міжнародної консалтингової компанії "Knight Frank" Андрій Тарнопольский, заступник начальника Головного управління земельних ресурсів та інші.

Наступний модуль курсу - "Розробка девелоперського проекту" відбудеться 11-13 грудня 2008 року, за адресою: вул. Дегтярівска, 51.

У рамках модуля будуть розглянуті питання створення концепції об’єктів, формалізації бізнес-процесів девелоперського проекту, бізнес-планування та методів оцінки ефективності проекту.

За додатковою інформацією або з питань участі, будь ласка, звертайтеся:

Олена Подденежна

Фахівець з управління програмами і проектами МІБ

Тел.: (044) 456-37-00 (внутр. 143)

E-mail: Olena.Poddenezhna@iib.com.ua

/realestate