2008-10-08

Міжнародний інститут бізнесу взяв участь у World MBA Tour

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу взяв участь у World MBA Tour

 

Міжнародний інститут бізнесу взяв участь у найбільшій міжнародній виставці бізнес-освіти World MBA Tour.

15-ий рік поспіль ця виставка відбувається у 35 країнах. Кожного року у виставці беруть участь 360 провідних міжнародних бізнес-шкіл, що свідчить про високий попит на програми МВА в усьому світі.

Відповідно до опитування, що проводить МІБ серед слухачів програм МВА, найбільш важливими факторами, які вплинули на рішення щодо вступу на програми, це – потреба у нових або систематизація раніше здобутих знань і досвіду, розвиток навичок і управлінських компетенцій (70%), а також можливість кар’єрного росту (25%).

 

За час навчання на програмі International МВА у МІБ, більше 50% студентів отримують підвищення у своїй компанії або переходять працювати в іншу компанію на більш високу посаду. У менеджерів, які закінчили програму, заробітна плата підвищується у середньому на 30-40%.

Для студентів Executive MBA МІБ, які є власниками бізнесу, важливе стійке зростання вартості компанії, розвиток нових бізнес-напрямків, реструктуризація бізнесу та оптимізація бізнес-процесів.

Приємно відзначити, що цього року стенд МІБ зібрав рекордну кількість бажаючих дізнатися більше про програми МВА і якщо раніше запитання мали більш загальний характер, то зараз більшість з них були організаційними, що свідчить про високий рівень зацікавленості серед управлінців та усвідомлення необхідності розвиватися та досягати нових вершин у бізнесі.