2008-10-31

International MBA МІБ: обмінюючись досвідом

Головна/Новини МІБ/International MBA МІБ: обмінюючись досвідом

 

У жовтні випускники 3-тьої когорти International MBA МІБ-UNB відвідали Канаду і побували на випускній церемонії університету-партнера МІБ у реалізації програми — Університету Нью- Брансвік.

Цього року троє випускників програми IMBA МІБ-UNB увійшли у список 30 кращих випускників університету за підсумками 2007—2008 навчального року. Від усього серця поздоровляємо В’ячеслава Сердюка, Тетяну Храмову і Деніела Тадані із цим досягненням і бажаємо успіхів у професійній діяльності!

Програма поїздки була дуже насиченою й передбачала відвідання низки семінарів і лекцій, які дозволили краще зрозуміти особливості ведення міжнародного бізнесу, поділитися власним досвідом і встановити корисні бізнес-контакти з колегами з різних країн світу.

 

  

За час перебування в університеті слухачі побували на семінарах, присвячених аналізу ринкових можливостей професора Стіва Гранта, малому підприємництву, лідерству професора Мартіна Вільмейкера, який був названий кращим викладачем з канадської сторони відповідно до опитування випускників, і багатьох інших.

Спеціально для наших слухачів в Університеті Райєрсон (Торонто), відомого своїм поєднанням академічних курсів і професійної підготовки, був організований семінар на тему "Еxperience Economy and Value Creation".

Вільний від занять час також був насиченим на нові відкриття та незабутні враження. Особливо запам’яталася подорож на Ніагарський водоспад — одне із чудес світу, яке щорічно відвідують 15 мільйонів туристів.

Дякуємо наших партнерів за нові знання й враження, теплу атмосферу, що панувала під час візиту.