2008-09-17

Валентин Маєвський, Директор "Логістичної майстерні" МІБ, виступив на Міжнародній конференції "Україна: нові інвестиційні можливості"

Головна/Новини МІБ/Валентин Маєвський, Директор "Логістичної майстерні" МІБ, виступив на Міжнародній конференції "Україна: нові інвестиційні можливості"

 

10-11 вересня у Києві відбулася Міжнародна конференція "Україна: нові інвестиційні можливості", участь у якій взяли понад 50 потенційних інвесторів та їх представників з Близького Сходу та Європи. Серед них член ради Accure Group Роджер Зуллігер, генеральний директор Universal Development Леонід Богданов, президент Універсальної інвестиційної групи Віталій Антонов та багато інших. Метою приїзду в Україну потенційних інвесторів було ознайомлення з економікою країни, її інвестиційним законодавством та ринком нерухомості.

На конференції з доповідями виступили народний депутат України Сергій Терьохін, заступник міністра транспорту та зв’язку України Олександр Давидов, голова Київської обласної ради Володимир Майбоженко, міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко, Львівський міський голова Андрій Садовий.

 

Валентин Маєвський, Директор "Логістичної майстерні" Міжнародного інституту бізнесу, виступив з доповіддю "Оцінка ринку логістичних послуг в Україні, розвиток логістичних центрів, аутсорсинг в управлінні ланцюжками поставок".

Вступ до СОТ відкриває перед Україною широкі можливості щодо збільшення темпів національного економічного розвитку, а також пов’язаний з поширенням Європейської логістичної системи у Східному напрямку та залученням інвестицій у розвиток логістичної інфраструктури.

Членство України у СОТ – визначний фактор, який формує позитивний імідж України на міжнародній арені та сприяє як формуванню ефективного бізнес середовища для національних та іноземних компаній, так і розвитку економіки всієї країни.

У своїй доповіді Валентин Маєвський торкнувся не лише позитивних факторів, які впливають на розвиток ринку логістики, але і проблем та першочергових завдань, які мають бути вирішені для підвищення ефективності логістичних операцій з огляду на стійку тенденцію до скорочення рентабельності логістичних проектів та посилення конкуренції між провайдерами у недалекій перспективі.