2008-09-23

Стартував новий навчальний сезон Української програми бізнес-адміністрування МІБ

Головна/Новини МІБ/Стартував новий навчальний сезон Української програми бізнес-адміністрування МІБ

 

22 вересня відбулося урочисте відкриття 13-го навчального сезону Української програми бізнес-адміністрування (друга вища освіта, спеціалізації - маркетинг та фінанси) МІБ.

За час свого існування УПБА завоювала відмінну репутацію на українському ринку економічної освіти, підтверджену часом і відгуками випускників. У привітальному слові до слухачів 13-й генерації Олександр Мертенс, Президент МІБ, підкреслив, що саме успіхи випускників є індикатором успішності програми, і побажав, щоб результат навчання на програмі перевершив всі очікування.

 

До побажань пана Мертенса приєдналися викладачі програми УПБА.

Найважливішою особливістю навчання на програмі є її практична спрямованість. Всі предмети вивчаються з максимальним наближенням до практичної професійної діяльності слухача. Наталія Писаренко, академічний керівник програми УПБА, спеціальність "Маркетинг", відзначила необхідність спільної роботи слухачів, кожний з яких є цінним джерелом корисної інформації та досвіду.

Олександр Окунєв, директор Центру корпоративного управління МІБ, надихнув слухачів на важку, але цікаву роботу, розповівши про можливості, які відкриваються перед слухачами у рамках навчання у МІБ.

Олександр Наконечний, професор фінансів і статистики МІБ, і Наталія Краснік, професор управлінського обліку МІБ, приєдналися до побажань колег і відкрили завісу курсів, які входять у навчальний план програми.

На завершення, бізнес-тренер Наталія Лісун провела бізнес-гру, у процесі якої слухачі змогли познайомитися зі своїми колегами, розповісти про свої очікування від навчання на програмі та поділитися планами на майбутнє.

Бажаємо нашим слухачам натхнення та наполегливості для реалізації самих сміливих ідей і починань!