2004-12-06

Наша студентка ділиться своїми знаннями та досвідом з українським бізнесом

Головна/Новини МІБ/Наша студентка ділиться своїми знаннями та досвідом з українським бізнесом

 

 

Три останні публікації на порталі „Marketing Mix" Марини Стародубської, консультанта з управління репутацією та антикризовими комунікаціями

 

Багато з нас останнім часом розмірковує над репутацією та впливом криз на роботу компанії. Звичайно в нас виникають питання: чому, що саме і як робити, тощо? Відповіді фахівця читайте у матеріалах - "Криза – випробування недовірою" , "Моя репутація – моя фортеця", „PRомислові комунікації".

Марина Стародубська навчається на новій дипломній програмі британського the Institute of Public Relations (IPR) в сфері зв’язків з громадськістю. Українська бізнес-школа першою у Східній Європі та СНД надає можливість отримати кваліфікацію IPR.

Для довідки:

The Institute of Public Relations – професійна асоціація, створена у 1948 р. Інститут представляє та захищає інтереси спеціалістів у Великобританії та за її межами, що працюють у галузі public relations. IPR є членом European PR federation (CERP), а також засновником Global Alliance for Public Relations and Communications Management.