2004-12-09

Шановні пані та панове! Повідомляємо про зміну дат проведення 1-го Міжнародного Бізнес-Форуму "Сучасні кредитні технології"

Головна/Новини МІБ/Шановні пані та панове! Повідомляємо про зміну дат проведення 1-го Міжнародного Бізнес-Форуму "Сучасні кредитні технології"

 

"В зв’язку з непростою ситуацією, що скалася в Києві, та беручи до уваги чисельні побажання учасників, проведення Форуму переноситься на 20-21 грудня 2004 року", - повідомляє наш партнер - компанія-організатор цього заходу - "Приват Консалтинг". Фірма гарантує, що умови участі, всі домовленності та зобов’язання залишаються незмінними.

Із свого боку Міжнародний інститут бізнесу й надалі підтримує Форум, виступаючи Генеральним Освітнім Партнером цього заходу.

 

Нагадуємо, що провідний викладач-консультант МІБ - Михайло Сорокін та один із авторів та ведучих програми МІБ "ПРАЙМ КРЕДИТ" Дмитро Школьніков, які мають досвід роботи не тільки з вітчизнянми, але й із зарубіжними компаніями та банками, виступлять з доповідями на засіданнях Форуму.

Крім інформаційних матеріалів Бізнес-Форуму кожний учасник отримає від МІБ буклет з інформацією про дипломну програму в сфері фінансового менеджменту та управлінського обліку британської організації CIMA, а також буклети відкрити семінарів та тренінгів з ризик-менеджменту, фінансів, стратегічного та корпоративного управління.

Додаткову інформацію про Форум Ви можете отримати на сайті організаторів - компаніїї "Приват Консалтинг" - www.pconsult.dp.ua