2004-12-13

"Система Збалансованих Показників" набуває все більшої популярності в Україні

Головна/Новини МІБ/"Система Збалансованих Показників" набуває все більшої популярності в Україні

 

Від розуміння до впровадження

 

Це головна ідея нової програми „Balanced ScoreCard власноруч", що відбулася у МІБнапередодні „бурхливих" подій в нашій країні. Семінар ще раз довів, що український бізнес вже прагне не тільки розуміння сучасних технологій стратегічного управління компанією, але й саме досвіду їх впровадження.

Семінар проводив Владислав Толкач, директор Академії Контролінгу бізнес-школи „Галактика" (Росія). Пан Толкач також викладає на програмі Executive MBA Академії підприємництва та менеджменту ім. Леона Козьминського (Польща) та є керівником департаменту контролінгу Інституту приватизації і менеджменту (Бєларусь).

Ця програма є не першим проектом МІБ та пана Толкача. На початку року він вже проводив семінар у МІБ та приймав участь у конференції з контролінгу. Наступний семінар „Balanced ScoreCard власноруч" відбудеться на початку лютого 2005 року.

Читайте інтерв’ю Влада Толкача для журналу „Компаньон" про те, від чого залежить успіх впровадження „Системи Збалансованих Показників" та яких помилок треба уникати під час цього процесу.