2008-06-18

Випуск Української програми бізнес-адміністрування 2008 року

Головна/Новини МІБ/Випуск Української програми бізнес-адміністрування 2008 року

 

Два роки навчання пролетіли непомітно і знову в конференц-залі Міжнародного інституту бізнесу зібралися слухачі Української програми бізнес-адміністрування на урочистій церемонії вручення дипломів.

Церемонію відкрив Президент МІБ, Олександр Мертенс, який привітав випускників із черговим успішно пройденим етапом. Пан Мертенс також висловив сподівання, що ця зустріч не стане прощальною, оскільки слухачів МІБ відрізняє прагнення розвиватися та не зупинятися на досягнутому.

 

Михайло Сорокін, академічний керівник напрямку "Фінанси", справедливо помітив, що саме випускники та їхні досягнення є репутацією бізнесу-школи. Підтримавши свого колегу, Олександр Окунєв, викладач дисципліни "Господарське право", побажав випускникам "не розслаблятися" після одержання диплома, стежити за подіями й новими програмами МІБ, зустрічатися частіше, як у неформальній обстановці, так і для реалізації цікавих проектів у рамках бізнес-школи. Додавши кілька слів щодо неформальної частини, Олександр Наконечний, викладач чотирьох курсів на програмі, побажав менше замислюватися про сенс життя, а просто жити та досягати нових вершин.

   

Владислав Білошапка, викладач дисципліни "Менеджмент", підвів підсумок двох років навчання на програмі: 75% слухачів під час вступу на програму у своїх очікуваннях написали слово "одержати" - диплом, знання, навички, - а результатом стали якісні рішення, які були й будуть прийняті випускниками, нове мислення, нові можливості й перспективи.

   

Крім дипломів, випускникам були вручені подарунки за кращу успішність на програмі. Кращими студентами випуску УПБА 2008 стали: Вікторія Кліментьєва серед фінансистів і Марина Божко серед маркетологів.

   

Цього року були три нові номінації: "Душа компанії" - переможець Роман Дутка, "Масовик-витівник" - Геннадій Довгань, "Найчарівнішою та найпривабливішою" одностайно обрана Олена Гришина.

Марина Божко відзначила, що з нетерпінням чекала кожну наступну сесію як чергову можливість обмінятися досвідом і просто поспілкуватися з однодумцями, яких за два роки навчання сміливо можна назвати друзями. "Хочеться висловити особливу подяку всім викладачам, які змінили наш спосіб мислення й прищепили бажання вдосконалювати свої знання, не зупиняючись на досягнутих результатах", - розповідає випускниця.

  

Випускниця Елла Ніколаенко, висловила подяку своїм колегам, у яких змогла перейняти цінний досвід з різних сфер бізнесу, і, звичайно, родичам і друзям, які допомогли пройти цей нелегкий, але цікавий шлях.

Весь колектив Міжнародного інституту бізнесу приєднаються до поздоровлень і бажає нашим випускникам нових ідей, ефективних рішень, результати яких перевищать усі сподівання!