2008-06-20

Секрети успішної кар’єри від Тансу Єен

Головна/Новини МІБ/Секрети успішної кар’єри від Тансу Єен

19 червня Міжнародний інститут бізнесу відвідав головний виконавчий директор телекомунікаційної компанії Astelit Ltd. ( TM life:)) Тансу Єен (Tansu Yegen) і поділився зі студентами 1-го курсу International MBA секретами досягнення успіху в своїй кар’єрі.

Пан Єен зумів вивести life:) у трійку лідерів мобільних операторів України й одержати зі своєю командою звання найуспішнішої компанії телекомунікаційного ринку у світі.

Тансу Єен починав свою кар’єру в 1991 р. у компанії Digital Eguipment Turkey з посади менеджера з напрямку ПК. З 1994 р. працював в Hewlett Packard Turkey, де виріс до керівника відділу маркетингу. З 1999-го по 2005 р. працював заступником гендиректора компанії Microsoft у Туреччині. У компанію Astelit Ltd. прийшов з компанії Apple IMC, у якій очолював представництво у Туреччині.

 

Тансу Єен допоміг слухачам програми IMBA розібратися у становленні власної кар’єри, розповівши про 3-х головні цілі та Know-Don’t Know Principe, а також уміння правильно визначити Мету, Стратегію та Цінності компанії, щоб правильно вказати своїй команді шлях до успіху.

"Виступ був яскравий, свіжий, сповнений натхнення та любові до своєї справи. Після почутого хочеться працювати й досягати топ-вершин!" - розповідає Світлана, студентка 1-го курсу IMBA.