2008-06-26

Cемінар Андрія Павлова "Криза світової іпотеки: уроки та наслідки для фінансування проектів нерухомості у країнах Східної Європи"

Головна/Новини МІБ/Cемінар Андрія Павлова "Криза світової іпотеки: уроки та наслідки для фінансування проектів нерухомості у країнах Східної Європи"

 

Центр девелопменту нерухомості Міжнародного інституту бізнесу запрошує Вас взяти участь у семінарі професора Wharton School of Business Андрія Павлова "Криза світової іпотеки: уроки та наслідки для фінансування проектів нерухомості у країнах Східної Європи", який відбудеться 31 липня о 13:00 у конференц-залі Президент Готелю, за адресою: вул. Госпітальна, 12.

Ще декілька місяців тому експерти галузі та банки звітували про високі темпи зростання українського ринку іпотечного кредитування, незважаючи на світову фінансову кризу. Сьогодні ж результати кризи очевидні не лише для банківського сектору, але і для учасників ринку нерухомості, через брак фінансування будівельних проектів.

На семінарі будуть розглянуті актуальні питання для ринків іпотеки та нерухомості:

  • Світова іпотечна криза та отримані уроки;
  • Вплив кризи на ринки нерухомості у Східній Європі;
  • Тенденції у джерелах та інструментах фінансування проектів нерухомості у країнах Східної Європи.

До участі запрошуються керівники девелоперських та будівельних компаній, фінансових установ, органів державної влади, агентств з нерухомості, професійних асоціацій та представники профільних ЗМІ.

 

Семінар є першим публічним заходом Центру девелопменту нерухомості, що створений у Міжнародному інституті бізнесу у 2008 році. Мета створення Центру - реалізація освітніх програм світового рівня для професіоналів ринку нерухомості в Україні. Місія Центру - впровадження в Україні кращих світових професійних стандартів у галузі девелопменту та управління нерухомістю. Діяльність Центру базуватиметься на співробітництві з провідними світовими професійними, освітніми та дослідницькими організаціями у сфері нерухомості – Royal Institute of Chartered Surveyors, Urban Land Institute, Zell-Lurie Real Estate Center at Wharton School та ін.

Андрій Павлов – PhD (University of California, Los Angeles), професор з нерухомості бізнес-школи Уортона університету Пенсильванїї (Wharton School, University of Pennsylvania), професор фінансів Університету ім. Саймона Фрезера у Ванкувері (Simon Fraser University, Vancouver).

Серед професійних інтересів Андрія Павлова фінансування нерухомості, оцінка нерухомості, фінансування та управління ризиками.

Андрій Павлов є лауреатом нагороди інституту провідних досліджень ім. Гомера Гойта за найкращу дисертацію у 2000 році, отримав нагороду інституту провідних досліджень ім. Гомера Гойта (Homer Hoyt Advanced Studies Institute) у 2005 році, член правління академічного пенсійного фонду університету ім. Саймона Фрезера (Simon Fraser University). Дійсний член Центру нерухомості ім. Зінмана університету Каліфорнії (Anderson School at the University of California), Лос-Анджелес.

Автор чисельних публікацій, з 2005 року член редакторської колегії газети Journal of Real Estate Finance and Economics.

Консультував Департамент житлобудівництва та розвитку міста США, Корпорацію іпотеки та житлобудівництва Канади, провідних іпотечних позичальників, банки, страхувальників та хедж-фонди.

Акредитація для участі у семінарі обов’язкова.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:

Горкуненко Катерина

Фахівець з управління проектами та програмами МІБ

Тел.: (044) 456-37-00 (внутр. 147)

E-mail: Ekaterina.gorkunenko@iib.com.ua