2008-06-25

Управління проектами для Innovative Marketing Ukraine

Головна/Новини МІБ/Управління проектами для Innovative Marketing Ukraine

 

З 6 по 28 червня Міжнародний інститут бізнесу проводить корпоративну програму для співробітників компанії Innovative Marketing Ukraine на тему: "Управління проектами".

У рамках програми Людмила Батенко, директор центру продуктивності МІБ, розкриває основні етапи проектного менеджменту, структуру проектних робіт, а також методи управління проектними ризиками.

Учасники програми на практиці розглядають аспекти розробки проектної документації, побудови організаційних структур, матриць відповідальності, планів комунікацій проекту та інші актуальні питання проектного менеджменту.

 

Проектний менеджмент стає ефективним інструментом управління бізнесом і вивчення дисциплін, пов’язаних з управлінням проектами, стають все більш актуальними для українських компаній.

"Головний офіс нашої компанії успішно працює на ринку України вже більше п’яти років. І ми добре знаємо, що успіх інтелектуального бізнесу безпосередньо залежить від персоналу і його знань. Тому, у довгостроковій перспективі, ми розуміємо, що успіх передбачає постійний розвиток нашого потенціалу зокрема, розвиток персоналу, як ключового ресурсу компанії. При цьому ми повинні враховувати й інші фактори, такі як специфіка бізнесу компанії - робота на кінцевого споживача, використання унікальних технологій, висока динаміка.

Всі ці фактори визначають особливості системи навчання у компанії. Навчання проводиться за трьома основними напрямкам - це вивчення внутрішніх бізнес-процесів, специфічних технологій і, звичайно ж, вивчення світового досвіду.

Торік ми зосередилися на максимально ефективному використанні внутрішнього потенціалу компанії - перегляді бізнес-процесів і обміні досвідом за освоєними нами технологіям.

Цього року стало очевидно, що внутрішні знання використовуються з належною віддачею і ми готові до адаптації світового досвіду в рамках нашої компанії. Наша діяльність в основному носить проектний характер, тому було ухвалене рішення почати програму зовнішнього навчання персоналу з тренінгу по управлінню проектами.

Вже зараз, після 3-х сесій тренінгу, ми впевнені, що дана корпоративна програма покладе початок нашому плідному співробітництву з МІБом", - розповідає Соломія Лозинска, координатор освітніх проектів Innovative Marketing Ukraine.

Довідка:

Компанія Innovative Marketing Ukraine — одна із провідних міжнародних IT компаній, які представлені в Україні. Сьогодні Innovative Marketing Ukraine є багатопрофільною компанією, що надає широкий спектр послуг в галузі інформаційних технологій, інтернет-комерції, маркетингу та реклами. Компанія має у своєму розпорядженні розвинуту інфраструктуру бізнесу, має власні офіси в чотирьох країнах світу.