2008-07-08

Необов’язкова необхідність: професійна освіта маркетологів

Головна/Новини МІБ/Необов’язкова необхідність: професійна освіта маркетологів

 

8 липня у Міжнародному інституті бізнесу відбувся HR-сніданок, організований за підтримки Європейської Бізнес Асоціації (ЕВА), присвячений питанням освіти фахівців у галузі маркетингу.

Посилення конкуренції на ринку, ускладнення маркетингових завдань, що постають перед бізнесом, породжують гостру нестачу кваліфікованих маркетингових спеціалістів. Цей факт змушує провідних вітчизняних роботодавців зайнятися навчанням і підвищенням кваліфікації власних маркетологів. Про можливості навчання фахівців на програмах Чартерного інституту маркетингу (Chartered Institute of Marketing) розповіла Ольга Карпова, керівник Департаменту академічних програм МІБ і Олена Шевчук, керівник Департаменту маркетингу МІБ.

 

Під час презентації були розглянуті наступні питання:

  • Який маркетолог потрібен роботодавцю? Сучасні тенденції ринку праці.
  • Міжнародні професійні кваліфікації - плюси для роботодавця.
  • Переваги Professional Postgraduate Diploma in Marketing Чартерного інституту маркетингу (Chartered Institute of Marketing).

Нагадаємо, що Міжнародний інститут бізнесу - єдиний в Україні акредитований навчальний центр, що реалізує комплекс закордонних програм для фахівців в області маркетингу, фінансів і Public Relations.

СIM (The Chartered Institute of Marketing) найчисельнішим об’єднанням маркетологів, нараховує більш ніж 60,000 членів в 130 країнах світу. Серед програм МІБ професійні кваліфікації СIM представлені з 1997 року. За цей час випускниками програм стали більше 300 чоловік, для яких навчання стало переходом на новий якісний рівень професійного розвитку.