2008-07-07

Закінчила навчання 9-та когорта слухачів Канадської дипломної програми з менеджменту

Головна/Новини МІБ/Закінчила навчання 9-та когорта слухачів Канадської дипломної програми з менеджменту

 

5 липня відбувся випуск 9-ї когорти слухачів Канадської дипломної програми з менеджменту Коледжу ім. Грента МакЮена. У цьому році дипломи отримали 22 слухача, сім яких – з відзнакою.

На урочистій церемонії вручення дипломів були присутні поважні гості – Надзвичайний і Повноважний посол Канади в Україні Абайна Данн (Abina Dann) та Заступник декана Школи бізнесу ім. Грента МакЮена Майк Генрі (Mike Henry).

Її високоповажність пані Данн у своїй промові відзначила важливість програми, що виховує нову генерацію менеджерів, здатну розвивати український бізнес і піднімати імідж України на світовій арені.

 

Майк Генрі привітав випускників від імені Коледжу ім. МакЮена, побажав успіху у подальшій професійній діяльності та достойно представляти бізнесову еліту України.

Від імені випускників виступив кращий студент групи Олег Кармазинський, начальник відділу логістики компанії "Юг-Контракт", який привітав своїх колег із черговим досягненням, висловив подяку викладачам програми за ті знання та підтримку, яку слухачі отримали під час навчання, а також відзначив корисність не лише теоретичних, але і практичних занять на програмі, командну роботу та можливість систематизувати знання і досвід, набуті у процесі практичної діяльності.