2008-04-25

Президент CIPR відзначила високий рівень підготовки слухачів МІБ

Головна/Новини МІБ/Президент CIPR відзначила високий рівень підготовки слухачів МІБ

 

Міжнародний інститут бізнесу – єдиний в Україні акредитований навчальний центр Чартерного Інституту Public Relations (Великобританія), професійної організації, що відіграє провідну роль у підготовці професіоналів для індустрії комунікацій.

Цього року всі екзаменаційні роботи слухачів програми CIPR Advanced Certificate і CIPR Diploma МІБ отримали високі оцінки членів екзаменаційної комісії CIPR.

 

Головний екзаменатор CIPR відзначив загальний високий рівень екзаменаційних робіт української групи CIPR Advanced Certificate, загалом не характерний для груп з великою кількістю студентів.

Президент CIPR Елізабет Льюіс-Джонс, особисто відзначила роботи слухачів програми CIPR Diplomа МІБ: "CIPR поздоровляє слухачів і викладачів програми CIPR Diploma Міжнародного інституту бізнесу із цим досягненням. 100% показник здачі екзаменаційних робіт – це великий успіх і доказ кропіткої роботи, а також високого рівня викладання та підготовки студентів.

Результати іспиту підтверджують високий професійний рівень студентів і акредитованого навчального центру CIPR МІБ. Цей факт також свідчить про наявність в Україні досвідчених PR-практиків, які можуть зробити значний внесок у розвиток PR-галузі в цілому".

Колектив Міжнародного інституту бізнесу приєднується до поздоровлень. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та достойно представляти обрану професію!