2004-11-15

"Три кити" управління кредитними ризиками - в новій програмі МІБ "ПРАЙМ - КРЕДИТ"

Головна/Новини МІБ/"Три кити" управління кредитними ризиками - в новій програмі МІБ "ПРАЙМ - КРЕДИТ"

 

„Деякі стали песимістами фінансуючи оптимістів", - сказав якось Ч.Т. Джонс. Це твердження актуальне і для сучасного українського ринку фінансових послуг. Правильному розумінню, аналізу та мінімізації кредитних ризиків і буде присвячена нова 3-х модульна програма-практикум з управління кредитними ризиками ПРАЙМ- КРЕДИТ, яка починається в Міжнародному інституті бізнесу в грудні.

 

Програму розробили та проводять фінансові консультанти Михайло Сорокін (к.е.н, МВА, директор Центру розвитку фінансового менеджменту МІБ) та Дмитро Школьников (CAP, МВА, консультант низки провідних банків України). ПРАЙМ-КРЕДИТ - це учбовий продукт для менеджерів й фахівців комерційних банків та кредитних установ, фінансових та інвестиційних компаній, які відповідають за: формування кредитної політики; аналіз та оцінку ризиків позичальників; моніторинг та роботу з проблемними кредитами або дебіторською заборгованістю; оцінку фінансового стану емітентів цінних паперів; аналіз та супровід інвестиційних проектів тощо.

Практикум розкриває три основні теми: система прийняття кредитних рішень, технологія кредитного аналізу, моніторинг та повернення кредиту. Треба зауважити, що автори ПРАЙМ-КРЕДИТ поєднали досвід роботи з банківськими установами, авторські моделі, та чіткі практичні рекомендації. Все це може бути використано як в оперативних, так і в стратегічних цілях для вдосконалення процесу кредитного аналізу, підвищення повернення позик, погашення поточної заборгованості тощо.

Презентація програми відбудеться 22 листопада о 19:00.

Реєстрація на презентацію - marketing@iib.com.ua.