2008-05-08

МІБ приєднався до глобальної ініціативи "Принципи відповідальної менеджмент-освіти"

Головна/Новини МІБ/МІБ приєднався до глобальної ініціативи "Принципи відповідальної менеджмент-освіти"

 

Міжнародний інститут бізнесу приєднався до глобальної ініціативи "Принципи відповідальної менеджмент-освіти" (Principles for Responsible Management Education, PRME), спрямованої на розвиток корпоративної соціальної відповідальності.

Ініціативу підтримали більше 100 ведучих бізнес-шкіл і академічних асоціацій в усьому світі. Серед них Американська асамблея шкіл бізнесу в коледжах (AACSB International), Європейський фонд розвитку менеджменту (EFMD), Європейська академія бізнесу в суспільстві (EABIS) і багато інших.

 

PRME, які були представлені групою вчених і провідних академічних організацій на Глобальному саміті ООН у липні 2007 року, закладають основу для гармонізації навчальних планів і курсів з погляду загальнолюдських цінностей, стійкого розвитку бізнесу і суспільства.

На етапі розвитку ініціатива надає провідну роль академічним установам у визначенні напрямків реалізації й формуванні звітності щодо впровадження PRME. Перші результати роботи учасників будуть представлені на Всесвітньому Форумі розвитку менеджмент-освіти у грудні 2008 року.

Більш докладно про Принципи відповідальної менеджмент-освіти та плани МІБ щодо реалізації цієї ініціативи Ви можете довідатися на сайті: www.unprme.org