2008-05-05

2-й Міжнародний логістичний конгрес "Логістика - ключ до розвитку економічних відносин між Україною і ЄС"

Головна/Новини МІБ/2-й Міжнародний логістичний конгрес "Логістика - ключ до розвитку економічних відносин між Україною і ЄС"

 

"Логістична майстерня" Міжнародного інституту бізнесу виступить співорганізатором 2-го Міжнародного логістичного конгресу "Логістика - ключ до розвитку економічних відносин між Україною і ЄС", який відбудеться 12 - 13 червня в конференц-залі готелю "Київ" за адресою: вул. М. Грушевського, 26/1.

 

Розширення Європейського Союзу до безпосереднього кордону з Україною відкриває додаткові можливості, пов’язані з поширенням європейської логістичної мережі на Схід і залученням інвестицій у розвиток логістичної інфраструктури. Логістика актуальна в рамках підготовки та проведення в Україні футбольного чемпіонату "Євро-2012", з яким пов’язаний розвиток транспортної інфраструктури, готельно-ресторанного бізнесу і туризму.

Мета конгресу - визначення тенденцій розвитку логістики в Україні у контексті глобалізації, налагодження ділових контактів з міжнародними логістичними організаціями та об’єднаннями, а також порівняння якості вітчизняних логістичних процесів з діючими стандартами у країнах ЄС.

У рамках конгресу пройдуть робочі сесії та круглі столи з актуальних питань логістичної сфери України; по залученню інвестицій у розвиток транспортно-логістичної інфраструктури, впровадженню інформаційних інновацій та інструментів логістичного управління у компаніях.

До участі у Міжнародному конгресі запрошуються керівники та менеджери логістичних, транспортно-експедиторських, виробничих, тренінгових і консалтингових компаній, а також представники профільних державних установ України, національних і міжнародних транспортно-логістичних професійних об’єднань, закордонні експерти.

Для одержання більш детальної інформації або реєстрації учасників Ви можете звернутися до Марини Бренько за телефоном 456-37-00 або е-mail: Marina.Brenko@iib.com.ua