2008-05-23

Відкриття сезону Global Management Challenge 2008

Головна/Новини МІБ/Відкриття сезону Global Management Challenge 2008

 

 

22 травня у ресторані SOHO відбувся традиційний гала-ланч, присвячений відкриттю змагання "Global Management Challenge" сезону 2008 року.

Олександр Мертенс, Президент міжнародного інституту бізнесу, під час свого виступу на гала-ланчі, відзначив важливість проведення змагання з погляду обміну досвідом серед учасників, а також можливості випробувати свої сили в умовах, максимально наближених до дійсності, не ризикуючи власним бізнесом.

 

Нагадаємо, що Global Management Challenge - Змагання №1 у світі у газузі стратегічного менеджменту. Основою змагання є комп’ютерна бізнес-симуляція, що відображає фінансову модель діяльності компанії - виробника міжнародного масштабу. Складна комп’ютерна модель відтворює взаємодію різних відділів компанії, ринкову конкуренцію та поточну економічну ситуацію.

Мета GMC – допомогти компаніям у пошуку талановитих і здібних співробітників і підготовка менеджерів українських компаній до конкуренції на світовому ринку.

Ми раді повідомити, що серед учасників змагання "Global Management Challenge 2008" зареєстровано 4 команди слухачів програми MBА й Української програми бізнес-адмініструванняМІБ.

Весь колектив Міжнародного інституту бізнесу бажає успіхів нашим командам!