2004-11-26

Олександр Мертенс зробив дві доповіді на Форумі "Стратегії фінансування та управління активами"

Головна/Новини МІБ/Олександр Мертенс зробив дві доповіді на Форумі "Стратегії фінансування та управління активами"

 

Як вже стало традицією, МІБ взяв участь у черговому заході, організованому компанією ФА-Сервіс. Цього разу наш віце-президент О.В.Мертенс виступив на 2 конференціях Форуму з доповідями на теми:

 

"Внутрішні моделі кредитного ризику: міжнародний досвід та можливості використання в українських банках" - конференція "Кредитний менеджер 2004" (24 листопада)

"Особливості практичної оцінки інвестиційних проектів, що вміщують реальні опціони" - конференція "Фінансування активів" (25 листопада).

Крім того, пан Мертенс люб’язно погодився виступити в ролі ведучого конференції "Фінансування активами", з чим успішно впорався.

"Стратегії фінансування та управління активами" - це професійний Форум для фінансових директорів корпорацій, керівників компаній з управління активами, начальників кредитних та факторингових управлінь банків, кредитних менеджерів, ризик - менеджерів, фінансових аналітиків, керівників інвестиційних департаментів, фахівців в галузі нерухомості, представників будівельних, лізингових та юридичних компаній, керівників небанківських фінансових установ.

Додаткову інформацію про Форум Ви можете знайти на сайті - www.fas.com.ua