2004-11-30

МІБ працює в звичайному режимі! СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМ РОЗКЛАДОМ!

Головна/Новини МІБ/МІБ працює в звичайному режимі! СЛІДКУЙТЕ ЗА НАШИМ РОЗКЛАДОМ!

 

 

Шановні пані та панове!

Сьогодні в зв’язку з непростою ситуацією в Україні велика кількість запланованих комерційних заходів та бізнес-акцій в різних містах переносяться або зовсім відміняються „до кращих часів". Це в повній мірі стосується і ринку бізнес-освіти.

Слідуючи своїй місії, ми намагаємося і в цей важкий період доносити до менеджерів та компаній наше розуміння філософії бізнесу та практичних технологій менеджменту шляхом проведення відкритих тренінгів, корпоративних семінарів та сесій дипломних програм.

 

Ми розуміємо, що для вирішення тих економічних проблем, з якими вже зіткнулися і ще зіткнуться менеджери підприємств на Заході та Сході, Півночі та Півдні України, будуть потрібні фахівці, озброєні сучасним дієвим інструментарієм для управління бізнесом.

На наших програмах навчаються представники різних регіонів України, і незважаючи на це, атмосфера в аудиторіях МІБ робоча та в цілому сприятлива для набуття нових знань та навичок. Так, минулого тижня в Інституті успішно відбулося4-е засідання „ЛОГІСТИЧНОЇ МАЙСТЕРНІ", яке було присвячено актуальним питанням закупівельної логістики та управління матеріально-технічним забезпеченням. В цьому заході взяли участь відповідні фахівці таких підприємств, як „Николаевский глиноземный завод", „Молочник" (Житомир), „Киевмедпрепарат", „Киевстар GSM" (Дніпропетровська філія), „Хот-Велл" (Харків) та ін. Нагадаємо, що головна ідея „Логістичної майстерні" – створити місце та умови для спілкування професіоналів в галузі логістики. Останнє в цьому році засідання – „Складська логістика" – відбудеться 10-12 грудня.

Крім того, з 22 по 27 листопада вперше в Україні в МІБ відбувся навчальний курс за програмою базової підготовки оцінювачів "Оцінка об‘єктів у матеріальній формі" за новою спеціалізацією "Оцінка рухомих речей, що становлять культурну цінність". Перший 6-денний етап навчання - „Мистецтвознавча експертиза: законодавче та інше нормативно-правове забезпечення, поняття, кваліфікаційні вимоги до її виконавців, порядок проведення і оформлення результатів" - пройшли 12 експертів-оцінювачів. Наступним кроком є стажування цих фахівців в культурно-освітніх та науково-дослідних закладах культури, яке буде тривати протягом 6 місяців.

В ці вихідні також відбулася 2-га сесія у студентів дипломної програми із зв’язків з громадскістю IPR. В якості запрошених викладачів перед першою групою студентів виступилиДжеймс Хіч (керуючий партнер, Baker and McKenzie – CIS, Limited) з доповіддю на тему "Legal Framework of PR" та Шах Гані (консультант КPMG) з лекцією "Corporate and Social responsibility".

Всі навчальні заходи та презентації грудня, які Ви можете знайти в нашому розкладі та календарі, буде проведено за умови набору відповідної кількості слухачів. Про можливі зміни дат їх проведення ми будемо повідомляти додатково. Цю інформацію Ви зможете отримати з нашого сайту та від менеджерів з продажу та роботі з клієнтами.

Ласкаво просимо до нас!