2004-12-01

Користуватися „Дайджестом з менеджменту, маркетингу та брендингу" стає ще зручніше!

Головна/Новини МІБ/Користуватися „Дайджестом з менеджменту, маркетингу та брендингу" стає ще зручніше!

 

Читайте оновлений випуск дайджесту

 

В розділі „Інформаційні проекти" з’явився четвертий випуск „ Дайджесту з менеджменту, маркетингу та брендингу". Цього разу автори проекту додали до нього зміст та короткий опис матеріалів. Безперечно, це дозволить менеджерам зекономити ще більше часу та зосередитися на практичній реалізації тих ідей, що можуть вплинути на розвиток їх компаній саме зараз.

У грудні Ви можете ознайомитись з матеріалами на теми: стимулювання збуту та комунікації, управління репутацією та робота з клієнтом, лідерство та адаптація топ-менеджера у новій компанії.

Кількість сайтів, на яких постійно моніториться актуальна інформація з менеджменту, маркетингу та брендингу збільшилась з 51 до 56. 4-ий випуск дайджесту нараховує 9 топ-статей, які були відібрані з публікацій на порталі „Маркетинг Мікс" протягом місяця.

Для довідки:

Проект „Дайджест з менеджменту, маркетингу, брендингу" реалізується Міжнародним Інститутом Бізнесу та Інтернет - виданням „Маркетинг Мікс" з вересня 2004 року. Таким чином, кожного місяця публікується новий випуск. Їм можуть користуватись зареєстровані відвідувачі порталу МІБ.