2008-03-21

Союз REFA підтвердив сертифікацию відповідно стандарту DIN EN ISO 9001:2000 до 2010 року

Головна/Новини МІБ/Союз REFA підтвердив сертифікацию відповідно стандарту DIN EN ISO 9001:2000 до 2010 року

 

Союз REFA пройшов сертифікацию відповідно стандарту DIN EN ISO 9001:2000 до 2010 року, підтвердивши високий рівень якості власних освітніх послуг.

Міжнародний інститут бізнесу – єдиний в Україні акредитований навчальний центр REFA, який володіє унікальним набором перевірених на практиці методів та інструментів організації роботи підприємства.

Методика REFA успішно застосовується на багатьох підприємствах у всьому світі, а також і в Україні. Серед них: компанія "Сан-Інтербрю Україна" (пивзаводи "Чернігівський", "Рогань", "Янтар"), "Оболонь", "Немиров", "Фокстрот", "Фармак", "Галактон", Фармацевтична фірма "Дарниця", "Запоріжський трансформаторний завод", "АГРОСОЮЗ", АТ "КГМК КРИВОРІЖСТАЛЬ", "Вітмарк - Україна" та багато інших.

Унікальність REFA полягає у можливості її застосування на підприємствах будь-якої галузі промисловості та сфери послуг, враховуючи специфіку кожного з них.

 

REFA здійснює свою діяльність більш ніж у 50 країнах світу. Незалежно від країни, в якій проходило навчання, слухачі отримують сертифікати REFA єдиного зразка визнаны в усьому світі. Крім того, за результатами навчання на програмах REFA та після здачі відповідних іспитів можливо отримання спеціальних звань на підтвердження відповідної кваліфакації.

Довідка:

Федеральний союз (REFA-Bundesverband e.V.) – німецький союз з організації праці, організації та розвитку підприємств. Союз REFA створений у Німеччині у 1924 році з метою підвищення ефективності німецьких підприємств машинобудівної галузі. Зараз REFA є однією з найбільших у Європі організацій, що надають послуги з освіти, підвищення кваліфікації та бізнес-консультуванню з питань дослідження праці та організації підприємств різноманітних напрамків діяльності.