2008-04-02

Олександр Мертенс, Президент Міжнародного інституту бізнесу, - модератор круглого столу "Інвестування в умовах кризи на фінансових ринках"

Головна/Новини МІБ/Олександр Мертенс, Президент Міжнародного інституту бізнесу, - модератор круглого столу "Інвестування в умовах кризи на фінансових ринках"

 

Олександр Мертенс, Президент Міжнародного інституту бізнесу, виступить модератором круглого столу "Інвестування в умовах кризи на фінансових ринках", що відбудеться 03 квітня 2008 року у готелі Hayatt Regency Kyiv.

У програмі круглого столу буде представлена доповідь провідного європейського експерта в галузі економіки ринків, що розвиваються, професора паризької Вищої школи економіки Жака Сапіра (Jaques Sapir). Ж. Сапір вважає та підтверджує практичними дослідженнями, що Східна Європа стає новим полюсом економічного росту, а також, що деякі країни, у тому числі й Україна, мають шанс вийти без втрат зі світової фінансової кризи.

 

У роботі круглого столу візьмуть участь Міністр фінансів України Віктор Пинзеник, голова Наглядової Ради НБУ Петро Порошенко, академік Валерій Геєць, старший постійний представник МВФ в Україні Балаж Хорват, а також відомі економісти, бізнесмени, державні діячі й експерти з України, Росії, Франції, Німеччини.

У ході круглого столу будуть обговорюватися питання подолання фінансової кризи, наслідків кризи для українського фінансового ринку, стратегії банків і урядів, а також будуть представлені прогнози й практичні поради експертів.