2008-04-04

Анонс: Міжнародний інститут бізнесу візьме участь у конференції "Наскрізні ІТ-рішення в логістиці"

Головна/Новини МІБ/Анонс: Міжнародний інститут бізнесу візьме участь у конференції "Наскрізні ІТ-рішення в логістиці"

 

Запрошуємо Вас відвідати виступ Валентина Маєвського, керівника програми "Логістична Майстерня" Міжнародного інституту бізнесу, сертифікованого тренера REFA, на конференції "Наскрізні ІТ-рішення в логістиці".

Валентин Маевский представить презентацію на тему "Об’ємно-календарне планування закупівель без складних Iт-Програм" з 13:30 до 14:00 години, 8 квітня в конференц-залі №3 виставкового центру "КиївЕкспоПлаза".

 

Конференція "Наскрізні ІТ-рішення в логістиці" пройде в рамках Першої міжнародної спеціалізованої виставки "ЛОГІСТИКА", що відбудеться 7-10 квітня 2008 року в Києві, у виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза", вул. Салютна 2-б.

Ціль виставки - надати найбільш повне уявлення фахівцям дистриб’юторських, торговельних, промислових, складських і транспортних підприємств про новітні технології, засоби організації й управління в торгівлі, системах обліку і контролю, що дозволяють значно скоротити витрати підприємства, оптимізувати матеріальні, інформаційні та фінансові потоки.

Виставка відбудеться за підтримки Української логістичної асоціації, що створена в 2005 році як громадська організація для об’єднання зусиль і координації дій усіх, хто активно займається теорією й практикою логістики в Україні, а також інтеграції в європейське логістичне співтовариство.