2008-04-07

Відбулася традиційна зустріч випускників Міжнародного інституту бізнесу

Головна/Новини МІБ/Відбулася традиційна зустріч випускників Міжнародного інституту бізнесу

 

 

5 квітня в затишному конференц-залі Міжнародного інституту бізнесу відбулася традиційна зустріч випускників МІБ. Приємно відзначити, що серед учасників були випускники різних генерацій всіх академічних програм МІБ, починаючи з 1998 року.

Зустріч відкрив Президент МІБ, Олександр Мертенс, який розповів про значимі події та досягнення МІБ за минулий рік, а також відкрив завісу планів на майбутнє. Не залишилася без уваги тема 15-річчя Міжнародного інституту бізнесу. У рамках святкування 15-річчя МІБ Олена Шевчук, керівник відділу маркетингу, оголосила конкурс серед слухачів та випускників МІБ на краще есе "Моя історія успіху".

Переглянути фото

 

Викладачі, менеджери та випускники програм були одностайні у своїх побажаннях зустрічатися частіше, як у дружній неформальній обстановці, так і для реалізації цікавих ідей і проектів на базі бізнес-школи.

Дмитро Бондар, керуючий партнер компанії FastForward і Олександр Борняков, власник компанії "СофтТехнікс", студент 1-го курсу International MBA, розповіли про інноваційні рішення в інформаційних технологіях, без яких у сьогоднішніх умовах неможлива робота успішної компанії.

Зустріч закінчилася фуршетом, на якому у дружній обстановці випускники могли поспілкуватися зі своїми викладачами й менеджерами програм, розповісти про свої успіхи та досягнення, поділитися новими ідеями, враженнями про зустріч із колегами та друзями.