2004-10-22

Михайло Сорокін розповів східноєвропейським банкирам про управління кредитними ризиками

Головна/Новини МІБ/Михайло Сорокін розповів східноєвропейським банкирам про управління кредитними ризиками

 

20-22 жовтня в Києві пройшов 3-й Щорічний Східноєвропейський Ризик-Менеджмент Форум.Організатори цього заходу - компанія "ФА-Сервіс" мали на меті узагальнити провідну практику інтегрованого управління ризиками, розвинути навички та інструментарій ведення бізнесу в умовах передбаченої невизначеності.

 

Програма Форуму досить насичена. Банкири та консультанти з України, Росії та Польщі виступають протягом 3 днів з доповідями на тему управління стратегічним ризиком, ризиками фінансових операцій, операційного ризик-менеджменту та ін.

В третій день Форуму з 14-40 до 15-20 з доповіддю на тему "Управління кредитними ризиками: зростаюча актуальність та нові рішення" виступив Михайло Сорокін - Директор Центру розвитку фінансового менеджменту МІБ та провідний викладач-консультант Інституту з фінансового та ризик-менеджменту.

Цей виступ передував запуску нової програми-практикуму МІБ - "ПРАЙМ КРЕДИТ", одним з авторів та викладачів якої є Михайло Сорокін.

Ви можете отримати презентацію доповіді пана Сорокіна та презентацію програми "ПРАЙМ КРЕДИТ", відправивши своє замовлення нам на e-mail - Vadym.Stegaylo@iib.com.ua