2004-10-20

МІБ урочисто відкрив нову дипломну програму в сфері PR

Головна/Новини МІБ/МІБ урочисто відкрив нову дипломну програму в сфері PR

 

 

23 жовтня в Міжнародному інституті бізнесу відбулася знакова подія для українського ринку PR-освіти. В МІБ відкрилася нова дипломна програма британського the Institute of Public Relations (IPR) в сфері зв’язків з громадськістю.

 

Урочиста церемонія відкриття програми почалася о 9-30. Крім перших осіб Інституту на цьому заході були присутні викладачі програми - Мирослав Когут (ROMYR & Associates) та Людмила Даценко (Ogilvy One), які прочитали вступні лекції для першої групи студентів, а також Мартін Нанн (White’s International Public Relations) та Наталія Писаренко (МІБ).

Сьогодні, коли українська PR – галузь динамічно розвивається, виникає потреба у професійних програмах підготовки спеціалістів зі зв’язків з громадськістю. Institute of Public Relations – професійна асоціація, створена у 1948 р. Інститут представляє та захищає інтереси спеціалістів у Великобританії та за її межами, що працюють у галузі public relations. IPR є членом European PR federation (CERP), а також засновником Global Alliance for Public Relations and Communications Management.

Започаткуванням програми Diploma in Public Relations Міжнародний інститут бізнесу відкриває унікальну можливість українським PR-практикам отримати освіту європейського рівня. Треба зауважити, що Україна стала першою державою у Східній Європі та СНД, у якій з’явилась можливість отримати кваліфікацію IPR.