2008-04-15

Олександр Мертенс, Президент Міжнародного інституту бізнесу, візьме участь у першій програмі для деканів бізнес-шкіл - International Deans’ Programme

Головна/Новини МІБ/Олександр Мертенс, Президент Міжнародного інституту бізнесу, візьме участь у першій програмі для деканів бізнес-шкіл - International Deans’ Programme

 

16 - 18 квітня, Олександр Мертенс, Президент Міжнародного інституту бізнесу, візьме участь у другому модулі першої програми для деканів бізнес-шкіл - International Deans’ Programme (IDP). Програма організована Асоціацією бізнес-шкіл (ABS) за підтримки Європейського фонду розвитку менеджменту (EFMD). IDP включає три модулі, кожний з яких проходить у різних країнах світу. Перший модуль програми проходив у Міжнародному інституті розвитку менеджменту в Лозанні, у рамках другого модуля учасники відвідають п’ять університетів Бостона, завершальний модуль програми відбудеться в липні у Лісабоні.

 

Під час роботи сесій велика увага приділяється питанням стратегічного розвитку, пошуку ефективних методів організації роботи бізнес-школи, а також обговоренню нових подій у глобальному бізнесі й освітній сфері. Участь у програмі – це чудова нагода перейняти успішний досвід роботи ведучих бізнес-шкіл світу, а також зміцнити й налагодити нові партнерські відносини з колегами для реалізації спільних проектів.

У програмі беруть участь 22 представника бізнес-шкіл Європи, Середнього Сходу, Північної й Південної Америки, включаючи представників шести бізнес-шкіл Великобританії.