2004-09-10

Студенти другої генерації Executive MBA отримали дипломи Міжнародного інституту бізнесу

Головна/Новини МІБ/Студенти другої генерації Executive MBA отримали дипломи Міжнародного інституту бізнесу

 

 

5 вересня відбулася урочиста церемонія нагородження 2-го виписку програми Executive MBA Міжнародного інституту бізнесу (МІБ).

Відкрив церемонію Михайло Крікунов, президент МІБ, підкресливши збіг обставин - святкування Дня підприємця України та випуску EMBА, а також висловив своє сподівання, що у майбутньому це стане традицією.

В цей день 15 власників та топ-менеджерів компаній отримали дипломи, що підтверджують успішне проходження ними програми. Отже, до нещодавно створеного клубу МВА приєднались...

 

Аліна Дудка (ПП „Весы", м. Донецьк)

Юрій Гороховський („Профіт-центр", м. Київ)

Ірина Горовая (НВО „Поверхность", м. Київ)

Сергій Каленічий („Стара фортеця", м. Київ)

Діана Колтикова („Дон-Ест Плюс", м. Луганськ)

Анатолій Комісарчук („Моментум", м. Київ)

Геннадій Майданюк („Майський чай", м. Київ)

Михайло Мосін (Херсонський комбайновий завод)

Марина Мосіневич („Байєр", м. Київ)

Олег Нілов (M.I.K. Schorr, м. Київ)

Володимир Прітченко („Сінема-плюс", м. Київ)

Анжеліка Раков (Універмаг „Каховка")

Ігор Шилюк („Райз", м. Київ)

Ігор Солнцев (АКБ „Кредит-Днепр", м. Дніпропетровськ)

Анна Турчіна („Беарз", м. Київ)

Своє вітання студентам висловив Олександр Мертенс, академічний віце-президент МІБ. Він наголосив, що успіх бізнес-школи залежить не тільки від неї, але й від успіху її випускників.

Від партнеру бізнес-школи - видавництва „Стандарт" - кожний випускник отримав подарунок – останній твір Джека Траута українською мовою. Кожна книга особисто підписана автором передмови до неї Наталією Писаренко, директором центру маркетингових інновацій МІБ.

Почесним гостем церемонії була Вікторія Алексєєва, виконуючий директор компанії „Баядера". Вона щиро побажала студентам, насамперед, ніколи не втрачати віру у самих себе.

Несподіваним сюрпризом від випускників стали: спеціально підготовлена презентація та святковий торт. Вони відмітили, що за 2 роки не тільки здобули цінні знання, але й стали дійсно командою однодумців. Приємно було почути подяку керівництву, викладачам, та особисто Людмилі Панченко, директору програми ЕМВА за те, що їх реальні успіхи пов’язані з навчанням.