2008-03-03

Олександр Мертенс, Президент Міжнародного інституту бізнесу, виступив на презентації Global Management Challenge 2008

Головна/Новини МІБ/Олександр Мертенс, Президент Міжнародного інституту бізнесу, виступив на презентації Global Management Challenge 2008

 

28 лютого Олександр Мертенс, Президент Міжнародного інституту бізнесу, виступив на презентації Сезону Global Management Challenge 2008, яка відбулася в конференц-залі корпорації "Інком".

Під час виступу була відмічена необхідність проведення подібних заходів з метою підвищення як індивідуальної результативності, так і командної роботи.

Предметом дискусії стали питання інноваційних технологій у сфері HR та нестандартних підходів у навчанні та розвитку персоналу.

Цікава зустріч зібрала більше 160 професіоналів у сфері управління людськими талантами, директорів з маркетингу та генеральних директорів.

 

Довідка:

Змагання Global Management Challenge - програма розвитку та навчання управлінських талантів. Навчання майстерності ефективного виконання обов’язків генерального менеджера проходить в умовах жорсткої конкуренції й часових обмежень. Основа змагання – комп’ютерна бізнес-симуляція зі стратегічного менеджменту, що відображає фінансову модель діяльності компанії-виробника міжнародного масштабу. В минулому році в Україні у змаганні взяли участь 256 команд від провідних вітчизняних і закордонних компаній. У 2008 році планується участь більш ніж 300 команд.