2004-09-13

Відтепер читайте на сайті МІБ щомісяця "ДАЙДЖЕСТ з менеджменту, маркетингу та брендингу" порталу Marketing Mix

Головна/Новини МІБ/Відтепер читайте на сайті МІБ щомісяця "ДАЙДЖЕСТ з менеджменту, маркетингу та брендингу" порталу Marketing Mix

 

 

"Marketing Mix" та Міжнародний Інститут бізнесу (МІБ) почали реалізацію партнерського проекту. Відповідно з домовленістю, на інтернет - порталі бізнес-школи буде публікуватись „Дайджест з менеджменту, маркетингу та брендингу".

 

„ММ" постійно проводить моніторинг 51 сайту з маркетингу та менеджменту. В результаті цього, на сайті публікується біля 100 матеріалів щомісяця, які менеджери інколи не мають можливості навіть продивитися. Тому колектив проекту кожного місяця відбирає, найкращі, на їх погляд, публікації.

Основна мета дайджесту – зберегти час читачів. Михайло Голуб, керівник „ММ" впевнений, що ці топ-матеріали дійсно можуть вплинути на подальший розвиток компаній, якими управляють менеджери.

Цей проект є суттевим кроком МІБ в напрямку здійснення інформаційної підтримки українського бізнесу. Для того, щоб отримати можливість користуватися дайджестом, необхідно стати зареєстрованим користувачем порталу.