2004-09-07

Новий український інформаційний ресурс про МВА

Головна/Новини МІБ/Новий український інформаційний ресурс про МВА

 

 

Майбутні студенти MBA програм потребують неупередженої, якісної, регулярної інформації про отримання MBA як в Україні так і закордоном. Пропонуємо вашій увазі інформаційний ресурс MBA Strategy.

 

Шановні колеги, студенти MBA програми!

Інтерес до бізнес-освіти в Україні все збільшується, підвищується якість програм, з’являються нові бізнес-школи. Майбутні студенти MBA програм потребують неупередженої, якісної, регулярної інформації про отримання MBA як в Україні, так і закордоном. Пропонуємо вашій увазі інформаційний ресурс www.mbastrategy.com.ua.

Багато уваги ресурс планує приділяти навчанню в українських бізнес-школах. В цьому питанні надзвичайна важлива ваша точка зору. Чому на ваш погляд українські школи краще/гірше західних? У чому переваги навчання саме в Україні. Роскажіть на форумі порталу про свій досвід колегам та тим, кого цікавить MBA!

Також, MBA Strategy допоже знайти інформацію щодо вступу на програми таких бізнес- шкіл, як Harvard, Wharton, Kellogg, INSEAD, LBS. На порталі ви зможете найти відповідь на наступні питання : Як написати ессе? Як підготуватися до здачі TOEFL, GMAT? Де взяти гроші на навчання? Як вірно вибрати бізнес-школу? Як отримати MBA та не платити за це?