2008-01-21

Зустріч студентів 2-х курсів програм Executive MBA і International MBA Міжнародного інституту бізнесу з паном Валерієм Пятницьким, заступником Міністра економіки України

Головна/Новини МІБ/Зустріч студентів 2-х курсів програм Executive MBA і International MBA Міжнародного інституту бізнесу з паном Валерієм Пятницьким, заступником Міністра економіки України

Вчора, 20 січня 2008 року відбулася зустріч студентів 2-х курсів програм Executive MBA і International MBA Міжнародного інституту бізнесу з паном Валерієм Пятницьким, заступником Міністра економіки України. Темою виступу був: "Вступ України до Світової Організації Торгівлі – перспективи і виклики для держави, бізнесу і суспільства".

Під час виступу пан Заступник Міністра розповів про основні засади діяльності СОТ, процес підготовки України до вступу в цю поважну міжнародну організацію, поділився думками про те, як впливатиме членство України в СОТ на економіку держави і розвиток бізнесу. Виступ В. Пятницького викликав жваву дискусію і безліч запитань.

Ця подія є першою в рамках програми підготовки до святкування 15-ї річниці створення МІБ, яка передбачає організацію зустрічей для студентів і випускників програм МІБ з урядовцями, політиками, бізнесменами.