2008-01-31

Міжнародний інститут бізнесу підтвердив акредитацію навчального центру The Chartered Institute of Marketing на 2008 рік.

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу підтвердив акредитацію навчального центру The Chartered Institute of Marketing на 2008 рік.

 

 

The Chartered Institute of Marketing повідомляє, що Міжнародний інститут бізнесу підтвердив акредитацію навчального центру для надання професійної освіти по кваліфікаційним рівням Professional Diploma in Marketing та Professional Postgraduate Diploma in Marketing в 2008 році.

Міжнародний інститут бізнесу є єдиним в Україні акредитованим центром CIM з 1997 року. І за цей час здобув репутацію одного з найкращих навчальних центрів у Східній Європі.

 

The Chartered Institute of Marketing є найбільшим у світі професійною асоціацією маркетологів, що нараховує більш ніж 60,000 членів у 130 країнах. Завдяки своєму особливому ставленню до цієї професії, СІМ є лідером у розвитку професійних маркетингових стандартів та практики. СІМ перетворює нові маркетингові ідеї в нові технології та впроваджує їх в маркетингову індустрію.