2008-02-06

1 лютого 2008 року 4-та когорта студентів програми International MBA, розпочала навчання на програмі International MBA.

Головна/Новини МІБ/1 лютого 2008 року 4-та когорта студентів програми International MBA, розпочала навчання на програмі International MBA.

 

 

1 лютого 2008 року 4-та когорта студентів програми International MBA, розпочала навчання на програмі International MBA. За традицією відбулася офіційна щорічна Церемонія відкриття програми, під час якої пролунали гімни України і Канади.

Студентів з новим етапом в їх житті, пов’язаним з навчанням, привітав Олександр Мертенс, Президент МІБ. Щирі слова поздоровлення з початком навчального року пролунали від викладачів, а також від запрошених гостей, зокрема від Олександра Поддєнєжного, National Sales Manager, компанії "Elopak", студента 3-ї когорти програми International MBA.

Навчання на програмі розпочалося з вступної лекції Джозефа Прокопенка, відомого міжнародного консультанта з Франції, на тему: "Глобалізація і конкурентноздатність: новітні тенденції і їх вплив на зміни в стратегіях компаній".

 

Профіль групи: 29 осіб

Середній вік 32

Чоловіків 75 % Жінок 25 %

Управлінський досвід: 5 років

Займані посади

Топ-менеджмент –52%

Середній менеджмент – 48%

 
 

Студенти представляють такі компанії: ( в алфавітному порядку)

Age Ukraine, ASKA, "Astelit" (life:) TM,Bunge S/A, COMCON Pharma Uraine, CJSC "Evrotek", "Farma", Farbmaster, Johnson&Johnson, JSC Kyivstar GSM, Kiy Avia, DP "Moeller Electric", "Mili Healthcare Ltd.", "PricewaterhouseCoopers", Insurance Company "PROVIDNA",3M, Office Shop Ukraine, "StoraEnso" Ltd. ,"Valmi Automotive Moldova"SA