2004-06-04

14 травня МІБ почав реалізацію нової програми британської асоціації CIMA в сфері управлінського обліку та фінансового менеджменту.

Головна/Новини МІБ/14 травня МІБ почав реалізацію нової програми британської асоціації CIMA в сфері управлінського обліку та фінансового менеджменту.

 

В травні Міжнародний інститут бізнесу почав реалізацію нової програми британського Привілейованого інституту фахівців з управлінського обліку – The Chartered Institute of Management Accountants (CIMA).

 

Набувши статусу зареєстрованого провайдера програм CIMA, МІБ першим в Україні відкрив програми навчання на курсах Foundation Level та проведення комп’ютерних іспитів (Computer Based Assessment) на отримання Сертифікату з Бізнес-Обліку (CIMA Certificate in Business Accounting).

Першими студентами програми стали фахівці з фінансового менеджменту та управлінського обліку таких компаній, як „Концерн ОСНОВА", British American Tobacco, Unilever Ukraine, Deloitte & Touche Ukraine, Flash Ltd., "Львівська пивоварня", „Волинь цемент", АЕС „Рівнеенерго" та ін.

З 2005 року Інститут розпочинає реалізацію програм вищих рівнів кваліфікації CIMA (Managerial та Strategic) згідно з оновленою програмою, одночасно з її запровадженням у всьому світі.