2008-02-18

У період з 15-го по 17-те лютого 2008 року у Міжнародному Інституті Бізнесу (МІБ) перебувала з візитом пані Сью Вольстенхольм, Голова екзаменаційної комісії Чартерного Інституту Паблік Рілейшнз (CIPR), Лондон, Великобританія.

Головна/Новини МІБ/У період з 15-го по 17-те лютого 2008 року у Міжнародному Інституті Бізнесу (МІБ) перебувала з візитом пані Сью Вольстенхольм, Голова екзаменаційної комісії Чартерного Інституту Паблік Рілейшнз (CIPR), Лондон, Великобританія.

 

Метою візиту було проведення реакредитаціїпрограм CIPR у МІБі та проведення навчальної сесії для викладачів.

15-го лютого відбулися заходи по реакредитації. Голова екзаменаційної комісії зустрілася із Президентом Міжнародного Інституту Бізнесу – Олександром Мертенсом, Керівником Департаменту Академічних Програм – Ольгою Карповою та Академічним Керівником програм Чартерного Інституту Пабілк Рілейшнз у МІБі – Мирославом Когутом. У рамках цієї зустрічі відбулося обговорення, яке стосувалося подальшого розвитку програм CIPR у МІБі.

 

16-го лютого пані Вольстенхольм провела навчальну сесію для викладачів програм CIPR у Міжнародному Інституті Бізнесу стосовно оцінювання студентських робіт.

17-го лютого Сью Вольстенхольм зустрілася із студентами програм CIPR та обговорила з ними сучасні тенденції розвитку галузі Паблік Рілейшинз у Європі.

 
 

Також пані Вольстенхольм відвідала заняття у групі CIPR Advanced Certificate на тему: "Розвиток навичок письма ", яке проводила Марина Стародубська, викладач програм CIPR у МІБі, генеральний директор "Михайлов і Партнери. Україна", віце-президент Української Асоціації Паблік Рілейшнз (UAPR).