2007-11-09

В період з 5 по 6 листопада 2007 року делегація МІБ відвідала Центрально-Європейський університет (CEU) і Вищу школу бізнесу CEU в Будапешті.

Головна/Новини МІБ/В період з 5 по 6 листопада 2007 року делегація МІБ відвідала Центрально-Європейський університет (CEU) і Вищу школу бізнесу CEU в Будапешті.

 

 

 

    Делегація МІБ у складі проф. Хенріка Стернічука, Голови Наглядової ради, Олександра Мертенса, Президента МІБ, Ольги Карпової, керівника Департаменту академічних програм, Юрія Зеленіна, головного бухгалтера відвідали з ознайомлювальним візитом Центрально-Європейський університет (CEU) і Вищу школу бізнесу CEU в Будапешті, Угорщина в період з 5 по 6 листопада 2007 року. Метою візиту був обмін досвідом і розвиток співробітництва між навчальними закладами. Члени делегації МІБ мали численні зустрічі з керівництвом Університету і бізнес школи, на яких обговорювалися сучасні проблеми бізнес і менеджмент освіти України і Угорщини, можливості обміну викладачами, спільна участь в міжнародних проектах, перспективи розвитку досліджень та інші питання. Візит став можливим завдяки Програмі підтримки навчальних закладів Інституту відкритого суспільства (HESP/OSI).