2004-04-20

В ІА „Інтерфакс-Україна" відбулася прес-конференція, присвячена початку реалізації в МІБ нових професійних міжнародних програм в сфері маркетингових досліджень, управлінського обліку та Public Relations

Головна/Новини МІБ/В ІА „Інтерфакс-Україна" відбулася прес-конференція, присвячена початку реалізації в МІБ нових професійних міжнародних програм в сфері маркетингових досліджень, управлінського обліку та Public Relations

 

 

Міжнародний інститут бізнесу спільно з Інтернет-ресурсом для підприємців VlasnaSprava.info при сприянні інформаційного агентства "Інтерфакс-Україна" і ділового щотижневика "ІнвестГазета" провели Інтернет-конференцію на тему: "Закордонний диплом в Україні. Нові програми Міжнародного інституту бізнесу".

 

У рамках Інтернет-конференції 14 квітня відбулася також прес-конференція за участю журналістів у приміщенні агентства "Інтерфакс-Україна".

Сьогодні на українському ринку бізнесу-освіти з’являється усе більше визнаних у світі професійних кваліфікацій, підтверджених дипломами і сертифікатами авторитетних іноземних, а також міжнародних асоціацій і навчальних установ.

Міжнародний інститут бізнесу, надаючи 6 програм такого роду, є лідером у цьому напрямку. У 2004 році МІБ починає реалізацію нових навчальних продуктів у сфері управлінського обліку, маркетингових досліджень і PR.

Вже 7 років МІБ реалізує програми професійної підготовки маркетологів британського The Chartered Institute of Marketing (CIM). Інститут також є провайдером Канадських програм "Бізнес-менеджмент" і "Менеджмент персоналу" в Україні (партнер - коледж ім. Грента МакЮена, Едмонтон).

З 2004 року Інститут запускає 3 нових навчальних продукти. Це програма в сфері маркетингових і соціологічних досліджень британського The Market Research Soceity, у сфері фінансового менеджменту й управлінського обліку The Chartered Institute of Management Accountants - CIMA (Великобританія) і в сфері PR - британського The Institute of Public Relations (IPR).

Цьому і була присвячена прес-конференція.

До участі в цьому заході було запрошено:

Михайло Крікунов - Президент Міжнародного інституту бізнесу.

Олександр Мертенс - академічний віце-президент Міжнародного інституту бізнесу.

Оксана Калемберг-Максимчук - керівник блоку корпоративного маркетингу ХК "Райз". Випускник програми Advanced Certificate in Marketing (CIM).

Людмила Даценко - керуючий директор компанії "OgilvyOne Worldwide". Сертифікований викладач The Chartered Institute of Marketing (CIM).

Олена Николенко - директор рекрутингової компанії "Людський фактор".

На зазначених інтернет-сторінках Ви зможете ознайомитися з матеріалами конференції, переліком питань, відповідями на них і звітом про проведення конференції:

http://www.vlasnasprava.info/interview

http://presscenter.interfax.kiev.ua