2004-06-07

12 червня в 19:00 відбудеться презентація програми світового лідера з підготовки фахівців в галузі фінансів та обліку The Chartered Institute of Management Accountants (CIMA, UK).

Головна/Новини МІБ/12 червня в 19:00 відбудеться презентація програми світового лідера з підготовки фахівців в галузі фінансів та обліку The Chartered Institute of Management Accountants (CIMA, UK).

 

 

CIMA (The Chartered Institute of Management Accountants) є світовим лідером у галузі підготовки фахівців з фінансового менеджменту, який нараховує більш ніж 155 000 членів і студентів у 158 країнах світу. CIMA – найбільша у світі професійна асоціація фахівців з управлінського обліку та фінансового менеджменту. Ключові сфери діяльності інституту охоплюють фінансові стратегії та управління бізнесом. Єдиним зареєстрованим навчальним центром СІМА в Україні є Міжнародний інститут бизнесу.

 

Програма професійної кваліфікації CIMA є першою в світі програмою, розробленою у відповідності до міжнародних стандартів освіти Міжнародної Федерації Бухгалтерів (International Federation of Accountants – IFAC), опублікованих у 2003 році. Програма CIMA суттєво відрізняється від інших кваліфікацій в області фінансів тим, що значний наголос у ній робиться на стратегії та менеджмент. Управлінський облік розглядається як інструмент прийняття рішень щодо розвитку бізнесу.

Кваліфікація СІМА - це:

• глибокі знання з фінансового менеджменту, а також у таких сферах, як інформаційні системи, етичні засади ведення бізнесу, лідерство і комунікації, що відповідають сучасним потребам бізнесу;

• набуття аналітичних і стратегічних навичок, які дозволяють визначати та контролювати майбутнє компанії;

• членство в СІМА, яке дозволяє користуватися привілеями асоціації й мати доступ до численних та різноманітних ресурсів і досліджень СІМА;

• звання АСМА (Associate of the Chartered Institute of Management Accountants), яке зробить вас успішним керівником в міжнародних та українських компаніях.

Протягом десятиліть СІМА співпрацює з найбільшими компаніями у всьому світі, постійно удосконалюючи свої учбові програми і кваліфікаційні вимоги у відповідності до найбільш сучасних тенденцій у сфері фінансового менеджменту.

МІБ пропонує навчання на наступних рівнях міжнародних кваліфікацій фахівців з фінансового менеджменту:

• Foundation Level - Certificate in Business Accounting

• Managerial Level – Advanced Diploma in Management Accounting

Загальна вартість програми:

Certificate in Business Accounting – £1 400;

Advanced Diploma in Management Accounting – £2 900

Отримати більше інформації та зареєструватись на презентацію Ви зможете зв`язавшись з менеджером програми Тетяною Покамістовою

Тел.: (044) 456-37-00, вн. номер 116

Мобільний: (097) 107 88 05

Факс: (044) 590-08-48

cima@iib.com.ua

Tatyana.Pokamistova@iib.com.ua

Зареєструватись на безкоштовну презентацію.