2007-11-25

В суботу 24 листопада відбулось чергове засідання клубу МВА.

Головна/Новини МІБ/В суботу 24 листопада відбулось чергове засідання клубу МВА.

В суботу 24 листопада на черговому засіданні МВА клубу зустрілись слухачі програм МВА та випускники всіх років. Відкрив засідання Президент Олександр Мертенс, у вступному слові він розповів про основні зміни, що відбулись в МІБ з часу останньої зустрічі.

По традиції на початку засідання відбулось представлення нових членів Клубу – слухачів програм Executive MBA та International МВА2007 року.

Після цього Олександр Мертенс підвів підсумки опитування учасників Клубу та запросив до дискусії щодо тем та формату подальших засідань. Учасники активно включились в дискусію, пропонуючи цікаві ініціативи. Зокрема, Микола Фабро, випускник ЕМВА`03, виконавчий директор компанії "Юг-Контракт", запропонував ввести співдоповіді, які готуватимуть учасники на наступні засідання. Більшість підтримала таку ініціативу.

Після цього настав час основної теми – категорійного менеджменту. Популярність категорійного менеджменту, як технології управління зростає, і сьогодні все більше українських компаній впроваджують її в практику.

Доклад зустрів значний інтерес та викликав активне обговорення, яке не обмежилось робочою сесією та продовжилось під час фуршету в неформальній обстановці.