2004-06-19

Financial Times: успішні українські менеджери обирають МВА Міжнародного інституту бизнесу.

Головна/Новини МІБ/Financial Times: успішні українські менеджери обирають МВА Міжнародного інституту бизнесу.

 

 

"Українська управлінська революція" матеріал з таким заголовком опублікував сьогодні Financial Times. Відповіді на питання журналістів Financial Times дав Президент Міжнародного інституту бізнесу Олександр Мертенс. "Cьогодні навіть найбільші, та традиційно консервативні, українські державні компанії почали усвідомлювати важливість безперервної освіти для вищої та середньої ланки керівництва. Це дуже важливий момент для розвитку бізнес-освіти".

 

"Ця тенденція підтримується сталим економічним зростанням, що характеризується збільшенням чистого прибутку на 20-25% та ростом конкуренції в усіх аспектах бізнесу" - наводить слова Олександра Мертенса Financial Times. "Для того, щоб успішно конкурувати в таких індустріях як продукти харчування, напої, роздрібна торгівля, дистрибуція, IT, машинобудування та навіть будівництво, компанії повинні мати ефективні системи управління і компанії розуміють це".

Як приклад, Financial Times наводить історію успіху слухача програми International МВАМіжнародного інституту бізнесу Максима Устинського, сьогодні директора в представництві найбільшого українського авіаперевізника компанії Аеросвіт. Два роки тому аналізуючи свої професійні успіхи та плануючи подальшу кар`єру він вирішив отримати ступінь МВА. "Я потребував більшого. Я був професійно кваліфікований в таких сферах, як продажі та маркетинг, але я зрозумів, що цього не достатньо". В той самий час, його колеги, які мали ступінь МВА були більш успішними. "Для того, щоб розмовляти на одній мові та розуміти більше коло бізнес питань, я вирішив здобути МВА". Після довгих досліджень він обрав МВА Міжнародного інституту бізнесу. Не зважаючи на те, що він платить за програму самостійно, він задоволений та не жалкує про свій вибір - пише Financial Times.

Повний текст статті: http://www.ft.com/cms/s/f1743ab4-1b5c-11dc-bc55-000b5df10621.html