2007-12-19

Міжнародний інститут бізнесу та Компанія "ХХІ Століття" створять центр девелопменту

Головна/Новини МІБ/Міжнародний інститут бізнесу та Компанія "ХХІ Століття" створять центр девелопменту

 

 

    Компанія "XXI Століття" та Міжнародний інститут бізнесу створять перший в Україні Центр девелопменту нерухомості, який надаватиме високоякісні освітні послуги та здійснюватиме дослідження у галузі девелопменту та управління нерухомістю, зокрема буде створена сертифікаційна програма "XXI століття – Девелопмент та Управління нерухомістю" та міжнародна акредитована програма "XXI Century - MBA in Real Estate Development". Таке рішення було прийняте зважаючи на високу потребу ринків нерухомості та будівництва України у фахівцях з девелопменту та те, що до сьогодні в нашій країні жоден вищий навчальний заклад не готував фахівців міжнародного рівня у даній галузі.

 

    В рамках програми центру провідні фахівці компанії "XXI Століття" поділяться передовим досвідом та нададуть можливість слухачам вивчати власні кейси та проходити стажування в компанії.

    Підписання Меморандуму про партнерство, що закріпив наміри компанії "XXI Століття" та Міжнародного інституту бізнесу, відбулося 17 грудня. Меморандум підписали голова Ради директорів компанії "XXI Століття" Лев Парцхаладзе та Президент Міжнародного інституту бізнесу Олександр Мертенс.

    В рамках домовленості Лев Парцхаладзе також увійде до складу Business Advisory Board інституту. Це дозволить безпосередньо надаватиме рекомендації щодо визначення напрямків розвитку бізнес освіти та підвищить ефективність освітніх програм. У межах співробітництва фахівці компанії "XXI Століття" підвищуватимуть кваліфікацію на ключових програмах Міжнародного інституту бізнесу.

    Співпраця Міжнародного інституту бізнесу та компанії "XXI Століття" - масштабний проект партнерства бізнесу та освіти в Україні. Його мета – підвищення ефективності девелопменту в Україні шляхом впровадження кращого світового досвіду розвитку проектів нерухомості в освітні програми.

    Інформація про компанії:

    Міжнародний інститут бізнесу – провідна бізнес-школа України, що пропонує інтегрований портфель програм бізнес-освіти: МВА, програми управлінського розвитку та всесвітньо визнані міжнародні професійні кваліфікації.
МІБ - перша та єдина українська бізнес школа, програми МВА якої акредитовані одною з найбільш поважних акредитаційних організацій у світі – Асоціацією МВА.

    Компанія "XXI Століття" – провідний український девелопер.
"ХХІ Століття" розвиває і управляє проектами в Україні у торговельній (мережа ТРЦ "Квадрат"), офісній, готельній, логістичній, а також житловій нерухомості.
"ХХІ Століття" працює на ринку нерухомості з 1999 р.
Починаючи з грудня 2005 р. – розміщена на AIM LSE.